Blogg

Men hallå barbiedockor kom ner på jorden!


skrivet den 18 okt av Sid, klockan:10:56

Ibland kan man ju verkligen undra över diverse kändisar och deras syn på sig själva..

Läste att Angelina Jolie tydligen håller på och ska skriva en självbiografi om sitt liv, hennes drogproblem, mentala hälsa och självfallet hur hon mötte Brad Pitt.

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2177742/angelina-jolie-avslojar-sanningen-i-ny-bok

  

För det första så undrar jag vem som verkligen skulle ha lust att betala dyra pengar för att köpa en sån bok, det är ju inget i den historian som inte alla vi andra helt vanliga människor gått igenom mer eller mindre. Finns det verkligen ett så stort intresse av att läsa om kändisarnas tragiska liv och smutsiga bykar.
Frågan är i så fall vem det egentligen säger mest om, galningarna som skriver böckerna eller dom som faktiskt köper dom.

 

Nu kanske inte just Angelina egentligen hör till den kategori av kändisar som i första hand förtjänar att kallas för barbiedockor men ändå, storhetsvansinnes varning i mina ögon. Och att det tydligen ska vara den ultimata hämnden mot Jennifer Aniston???? Hämnd för vadå i så fall, för att hon råkade vara gift med den man som Angelina sen träffade och blev ihop med?

 

Bortsett från att det i så fall är ett ytterst omoget sätt att se på saken så borde det ju dessutom vara tvärtom, Jennifer Aniston var ju gift med honom INNAN Angelina träffade honom och det är ju Jennifer som blivit sviken och inte tvärtom.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed