Blogg

Min symaskin och bil från helvetet!


skrivet den 18 jun av Sid, klockan:09:22

Nuu, ja nuuu är jag riktigt trött på allt :(. Framförallt på min gamla skruttiga symaskin som inte gör annat än krånglar. Jag som skulle överraska min systers barn med att sy dockkläder :(. Jag behövde verkligen inte detta just nu. Igår var jag hos syrran och hälsade på, deras katt har fått kattungar och så klart var jag nyfiken på dom små söta liven :). Gamla hederliga Bettan (bilen alltså) fick ta mig dit eftersom syrran bor nästan 4 mil bort. Vad tror ni händer? Jo, ni har helt rätt. Biljäveln (inte kallad Bettan i detta ögonblick av ilska) rasar ihop! Det börjar ryka om motorn så in i h---ete! Jag var inte ens halvvägs hem så det var bara att köra intill kanten och ställa bilen. *suck*. Ringer syrrans man som får komma och köra hem mig. Så nu står skiten där utefter vägen och så klart går det inte att bogsera hem vraket utan jag måste beställa bärningsbil! Vad tror ni det kostar :(. Mer än vad bilen är värd troligtvis. När jag kom hem skulle jag börja med dockkläderna till syrrans barn och plockade fram den gamla trotjänaren symaskinen. Det var det jag gjorde, plockade fram den, trädde nålen och ........ inget händer. Så nu står jag här, utan bil och utan symaskin. Mina två gamla bästisar :(. Nu hatar jag er!!!! Jag är långsint också och kommer aldrig att förlåta er.

 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed