Blogg

På tal om barbiedockor ell snarare kvackande Ankor


skrivet den 20 okt av Sid, klockan:10:38

Gaah, den där Anna Anka vad ser alla i henne. Ytterligare en ”dum” blondin som förnedrar folk i TV, kvack, kvack, kvack. Ungefär så intressant är hon, som en dålig parodi på Kalle Anka.

Nu är det bantningsprogram som gäller, alltså vad har hon ens för kompetens till att leda något sådant?

http://www.expressen.se/noje/1.2180681/sa-mycket-lyckas-miguel-tappa-i-i-form-med-anna-anka

 

Fattar inte att folk ens är intresserade av att kolla på dylika skitprogram om jag ska var ärlig. Barbiedockor som struttar runt och har noll koll på det verkliga livet.

Som alla eländiga jäkla dokusåpor som funnits nu i ett antal år, varför är förnedrings TV så poppis, vad är det för kul med att sitta och titta på menas andra gör bort sig å det grövsta? Det är ju bara tragiskt och pinsamt, hur tusan kan man kalla det för underhållning?

Ett av de värsta exemplen är den nya som heter nåt i stil med ”Kungar av Tylösand” vilka jäkla IQ befriade galningar.

 

På tal om noll koll, jag är bra på mycket men saknar allt vad ”gröna fingrar” heter. Detta brukar resultera i ond bråd död för mina växter vilket ju ser ganska så tråkigt ut. En kompis föreslog att jag skulle köra med hyrda växter från en växtuthyrnings tjänst. Finns det ens, finns det verkligen växtuthyrning, har aldrig ens hört talas om det nämligen. Det vore ju i och för sig bra vad mig anbelangar att kunna hyra in lite träd, så kunde jag ju lämna tillbaka dem lagom till att de börjar se dassiga ut ;)


Currently rated 1.5 by 377 people

  • Currently 1,50663/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed